dimarts, 16 de gener del 2007

Los políticos honrados...



"LOS POLÍTICOS HONRADOS SE QUITAN DEL MEDIO CUANDO CAE SOBRE ELLOS LA SOSPECHA" (Antonio Gala)


Esta cita d'Antonio Gala deuria aplicar-se la el actual alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus; però per això faria falta, primerament, que el Sr. Rus fóra polític, i després que els ciutatans xativins estiguessen convençuts de que és un home honrat. Si ambdós requisits poguessen predicarse d'este home, caldria que es plantejara anar-se'n a sa casa, perquè sí és veritat que la suspita l'embolica tot ell.


Peró Alfonso Rus no és un polític; ell utilitza la política com tramplolí per aconseguir altres interessos personals. No té cap interés de servir al poble, sinó de servir-se d'ell. Ho ha fet des de sempre; el seu pas per les diferents formacions polítiques on ha estat -AP,CDS,AIX y, ara, PP- explica que la seua ideologia conflueix amb les seus pròpies ambicions. Si partim d'esta premisa és impossible atribuir-li al Sr. Rus l'adjetiu 'honrat', perquè, evidentment no és un servidor públic. Per aixó, deguem exigir-li que, pel bé del poble, s'en vaja ja i deixe pas aquells/lles que sí tenen el ferme compromís de treballar per que Xàtiva recobre la dignitat perduda.


Com eixa determinació el Sr. Rus no la pendrà "de motu propio", cal que les forces progressistes i d'esquerres ens unim amb coratje i il.lusió, i que el proper 27 de maig Xàtiva passe a ser conduïda per homes i dones honrats i disposats a servir noble i honestamen la ciutat.